Geschiedenis

Green Vitality Industry Co., Ltd is een professionele fabrikant van matrijzen, die zich sinds 1993 bezighoudt met het vormen en vormen van kunststoffen.

Vandaag de dag is Green Vitality, met rijke schimmelervaring en een gestaag engineering- en productieteam, een betrouwbare leverancier geworden en de strategische partner van klanten over de hele wereld om de meest efficiënte oplossing voor hun toepassing te bieden.

In de toekomst zullen we doorgaan met het bieden van toegevoegde waarde en one-stop-service, nieuwe geavanceerde technologie en machines introduceren, onze spuitgietmatrijs en vormhuls uitbreiden.

QQ截图20180828173537.jpg

bouwkunde & Ontwerpdiensten

Productontwerp Hulp

Ontwerp voor fabricage (DFM)

Mold Flow-analyse

Volledig gedetailleerd matrijsontwerp

Plastic gietvorm & het gieten

Green Vitality Mold opereert op het gebied van spuitgieten van kunststoffen om te voldoen aan de hoge vraag van een dynamische markt. Wij kunnen u onze ervaring in de kunststof mal bieden voor het vinden van oplossingen voor elk gebied, de productie van verschillende soorten kleine en middelgrote spuitgietmatrijzen voor auto-onderdelen, huishoudelijke artikelen en industriële onderdelen, enz.

90% van onze vormen worden geëxporteerd naar meer dan 30 landen, zoals Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Oceanië.

Op maat gemaakte mal, grootschalige productie-onderdelen, snelle verzending.

Van het eerste idee tot het eindproduct, wij bieden u graag onze hulp aan.

WIJ MAKEN MEER DAN MOEDER!

Secundaire bewerkingen & bijeenkomst

Green Vitality Industry Co., Ltd verkort de toeleveringsketen door secundaire bewerkingen uit te voeren, te assembleren en te verpakken.

Het leveren van turnkey-productie om doorlooptijd en totale kosten te beperken.

In-cycle assemblage en in-house assemblagelijnen zijn beschikbaar om de supply chain te verkorten.

Decoreer- en verpakkingsopties zijn ook beschikbaar om Green Vitality een one-stop-shop solution provider te maken. Mold it Right.jpg


Green Vitality Industry Co., Ltd

Contactpersoon: Linsen

Post: sophia@gv-mold.com

Telefoon: 15813836482

Vaste telefoon: +86 755 26825352

bedrijfsadres: 1/F, Building 6, North Yongfa Industrial Park,  No.16, Daxing 1st Road, Shajing Town, Bao'an District,  Shenzhen, China (518104)

Website: gvmold.invipb2b.com

Onderzoek